Categorii
Calea interioara

Călătoria interioară

Creșterea spirituală poate fi experimentată la fel ca orice alta experiență. Dacă ai trecut o dată prin experiența mâniei, a negativității și a resentimentelor, știi ce înseamnă această experiență și o recunoști imediat atunci când ea tinde să se repete. Îți dai seama ce simte inima ta, ce gândește mintea ta și ce acțiuni ești tentat să intreprinzi.

Cu alte cuvinte, tu cunoști acest spațiu. Nu avem de-a face cu o filozofie, ci cu o experiență directă. Creșterea spirituală este o experiență a scufundării în interior. Sinele tău pământesc are o influență din ce în ce mai mică asupra ta, iar tu începi să te simți din ce în ce mai spațios în interiorul tău. Distanța dintre tine și gândurile și emoțiile tale crește.

Tu poți să te cufunzi în interiorul conștiinței prin meditație și percepi această mișcare ca pe o ascensiune. Îți dai seama că te apropii din ce în ce mai mult de ființa ta spirituală.

Ce simți atunci când te identifici din ce în ce mai mult cu spiritul, și nu cu forma? Când nu mai operezi în lumea exterioară? Cum te-ai simți daca ai fi eliberat de orice limitare și dacă te-ai putea dilata în afara hotarelor tale?  Ce poți face zi de zi pentru a descoperi această pace și această libertate interioară?

Meditația sau coachingul transformațional îți oferă răspunsuri simple, profunde intuitive la aceste întrebări. Indiferent dacă este prima ta explorare a spațiului interior sau dacă ți-ai dedicat întreaga viață călătoriei spirituale. Dezvoltarea personală în context spiritual te ajută să îți transformi relația cu tine însuți, dar și cu lumea din jurul tău.

Călătoria interioară începe prin a-ți indentifica relația pe care o ai cu gândurile și cu emoțiile tale, ajutându-te să descoperi sursa și fluctuațiile energiei tale interioare.

În continuare, vom descoperi împreună cum poți face pentru a te elibera de gândurile, emoțiile și tiparele energetice obișnuite, care îți limitează conștiința. În final, vei descoperi cu o claritate neobișnuită calea către o viață trăită într-o libertate deplină a ființei tale lăuntrice. Astfel, călătoria începe cu conștiința înlănțuită de ego și se încheie cu o stare de libertate interioară, care trece dincolo de imaginea mioapa de sine a egoului.

Călătoria inimii spre infinitul din tine este un dar neprețuit pe care poți să ți-l oferi dacă îți dorești o viață mai creatoare, mai bogată și mai semnificativă.

Cum ar fi să descoperi într-o bună zi că TOT ce ți-ai dorit se află în TINE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.